In vier dagen naar je persoonlijke en maatschappelijke visie

Posted by
/ / Leave a comment

Een tip voor de Nederlandse lezers van de Young Leaders Academy blog..

Hoe ga ik mijn toekomst vormgeven? Hoe koppel ik persoonlijke groei aan professionele groei? Hoe kan ik invulling geven aan mijn drijfveren en werkelijk een maatschappelijke bijdrage leveren?

In vier dagen naar je persoonlijke en maatschappelijke visie, dat is de belofte van “Back to your future..”; een persoonlijke ontwikkelingsreis op 9 tot 12 november 2012.

Een lang weekend op een inspirerende locatie in Nederland. Een ontmoeting met jezelf en een ontmoeting met anderen; van individuele reflectie, uitwisseling van persoonlijke ervaringen en het delen van toekomstvisies tot in- en ontspannende buitenactiviteiten. 4 dagen die je in staat stellen je persoonlijke en maatschappelijke ambities aan elkaar te verbinden en om te zetten in actie. Samen met deelnemers, die een uiteenlopende achtergrond hebben, zal dat inspireren én bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Het programma

• Kennismakingsavond met alle deelnemers
• 4 daagse-reis die wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan
• Vervolgbijeenkomst met de groep
• Individueel vervolggesprek met coach

Wat is The Future Firm?

The Future Firm zoekt en ontwikkelt op creatieve wijze het potentieel van mensen in organisaties. Het heeft ruime ervaring met programma’s op het gebied van persoonlijke reflectie, strategie en duurzaamheid, en werkt met bedrijven als Unilever, AkzoNobel, ING, ARCADIS en non-profit organisaties als MVO Nederland en Stichting laluz.

Wie zijn de facilitators?

Marieke Groenhart en Lieke Rozendal zijn programmamanager bij The Future Firm. Jasper Folmer is zelfstandig coach & trainer. Met verschillende achtergronden in overheid, bedrijfsleven en ontwikkelingssamenwerking delen zij een passie: mensen verbinden met zichzelf, anderen en maatschappij.

Praktische informatie

Deelnemers: tot 34 jaar (max. 15), minimaal 3 jaar werkervaring: bedrijfsleven, overheid of non-profit
Wanneer: 9 – 12 november 2012
Locatie: in de natuur in Nederland
Kosten: € 520,- incl. btw. Training & coaching, accomodatie en alle maaltijden zijn inbegrepen. Exclusief vervoer.

Inschrijven: vanaf 1 augustus tot 1 oktober 2012

Vragen, interesse en inschrijven?

Neem contact op met: Lieke of Marieke via info@thefuturefirm.com. En kijk op http://www.facebook.com/backtoyourfuture


Share your thoughts

Leave a comment